Saturday, April 22, 2006

KECUNDANG LAGIK!!

perkhhhh malang shiallll.....akhirnya aku terjatuh lagik!!....jatuh dan terjatuh lagik...!!!

tapi kali nih aku membiasakan diri dengan keadaan......nak sedey2 sangat pun hmm...no heart feeling arr....

bukanyer tak sedih....sedih tuh ada gak ar...tapi nak buat cam mane....plu life macam nih ar....

tapi yang tak syioknyer... asal kalau clash jer semuanyer sebab salah guek.....

guek nih kuat jelous la....

guek nih tak pandai jaga ati la....

guek nih flirting aroundn la......n wat so eva!!!

tak kisah la korunk nak cakap pe pun.....janji hanya aku yang tahu sape diri aku n ma best frenz adi.....

kadang2 aku just terpk kenapa aku selalu failed kalau bercintan-cintan nih......

memang aku tak sesuai bercinta ker?

atau blum dapat org yang sesuai ker?

ntah ar labu!!!! just follow da flow la!!!!

dah malas nak pk pasal cintan2 nih...kalau ada...ada ar.....

life sesorang ngan kawan2 nih kadang2 lagik sonok....hehehhehehe.....

k la kawan2....nak sambung keje......tata buhbye.....

5 Comments:

At 2:23 AM, Blogger Adam Dryx said...

Kesiannya...

Sabar yer...ada jodoh, jumpa juga dengan yg sesuai nanti...

sementara tu, have fun as the day goes by...

take care,..

ADam

 
At 7:22 AM, Blogger aRe-N|QuE said...

hmmm....

sabar jer lah erk...

apa yang terjadi pada kiter pd arie nie mungkin ader hikmah disebakiknyer...

x semestinyer kalo kiter xder couple maknyernyer kiter x bleh nak truskan idup...

hmmm... bab org nak persalahkan u too.. sabar jer lah... kan sabar tue sebahagian drpd iman...

anik doakan agar eim bahagia yer... amin...

 
At 1:07 PM, Blogger SpiNgemOrKS said...

agaknya Dia suh ko kawin kut.. pas tuh berenti jadik gehboi... ermm welkam to the kelab laa.. HuHuHuHuh

 
At 4:48 PM, Blogger Miss Kuza said...

bukan tak sesuai bercinta...mungkin masanye utk jmp org yg sebetulnye tu blm sampai...so,sabar.. :)

 
At 10:22 PM, Anonymous ~blank~ said...

tersinggah kat sini...sebab ader iklan colgate kat mespes...urm...camner nak cakap erk...dah bacer blog entry yang lain..tetapi tetiba raser cam nak citer sesuatu ttg mende alah ni plak...urm....cumer nak cakap jer...ari tuh pun wa baru putus...tapi yang beshnyer orang tuh yang salahkan dirinyer sendiri...so okay lar...ha...tue jer kut...sesajer citer kat sini.....

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home