Saturday, April 15, 2006

SiNopSiS

Macam best jer aku nengok semua org ada blog..tetiba jer aku rasa macam nak bikin blog aku sendiri plak walaupun x banyak benda yang aku bleh citer kat blog nih!!!
tapi tak per ar kurang2 aku bleh syiok sendiri citer pasal aku ker kat sinih!!!!
pepe pun kawan2 aku harap dapat sokongan dari korunk...datang jenguk blog aku nih walaupun tak der banyak benda sangat yang bleh bacer..wakakakaka....baru blaja menulis siot mane la tahu ntah2 aku nih ada bakat yang terpendam dalam bidang penulisan...bleh ar aku tukar bidang kerjaya plak lepas nih.....
apa2 pun nantikan penulisan aku yang seterusnya ok sebab time nih aku tak bleh syiok sangat menulis nanti bodoh2 jer aku kantoi n sia2 jer aku kena terminate.....huhuhhuu!!!! pepe pun korunk check it out ya!!! sambung jawab call!!!!! ciao!!

1 Comments:

At 9:16 PM, Blogger aRe-N|QuE said...

cayok cayok!!!~ btw jgn sekadar bukak akaun blog jer k!!!~ arie2 nak kene ader issue barue!!!~ baru gerek layan blog eim!!!~ hu hu!!!~

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home